Over portretmodel.nl

Portret en model fotografieTimeless memories

Deze website


Deze website geeft modellen ( ook beginners ) de mogelijkheid om een gratis fotoshoot te doen, een portfolio en ervaring op te bouwen. Hetzelfde geld voor ons, de fotograaf kan dan ook zijn portfolio opbouwen. Wij zijn hobby fotograaf, wat inhoudt, dat wij geen vergoeding vragen of kunnen bieden. Het blijft een hobby. Wij doen maar een beperkt aantal shoots. Maar het doel is prachtige foto's te maken!

De fotograaf


Nou ja eigelijk het team. Wij beiden broer en zus, zijn door het fotovirus gegrepen. En fotograferen al sinds onze jeugd. De laatste jaren samen, handig een extra handje. De focus ligt op portret en model fotografie, zowel in een studio als elders.

De fotoshoot


Een fotoshoot wordt altijd goed voorbereid en uitgewerkt. Dus wij hebben een thema of onderwerp. Wij maken een lichtplan, ideéen, wat moet de foto uitstralen. Sfeer? Waar op te letten. De fotoshoot duur, maken we zo kort mogelijk door deze goed voor te bereiden. Foto's worden beoordeeld en de beste netjes bewerkt. Model krijgt de foto's in jpg formaat mee op CD.

Het model


Ervaring is niet noodzakelijk. Al een fotoshoot gedaan prima, nog geen fotoshoot gedaan ook prima. Dan bouwen we de fotoshoot langzaam op. Zend een Email voor vragen. Wij zoeken ook naar een samenwerking met een vast model.

De Studio


Wij hebben een kleine studio met achtergrondsysteem, en prof. studio flitsers. Daarnaast kan er op locatie een shoot gedaan worden.

De kleine lettertjes


Alle auteursrechten en andere (intellectuele eigendom's) rechten op alle teksten, afbeeldingen en andere materialen op deze site zijn eigendom van © 2017 Portretmodel.nl of zijn opgenomen met toestemming van de betreffende eigenaar van portret- en auteursrechten.
© 2017 portretmodel.nl Zend een Email